Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2009 14:57 - 10 креативни решения за детски интериор
Автор: remaxclassic Категория: Бизнес   
Прочетен: 3661 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.02.2016 15:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

1. Simply Dolled-Up


Детската стая, предназначена за малко момиченце може да придобие много кукленски вид с тази семпло декорирана табла. Постига се много лесно – с плексиглас, метални стойки и подходящи лепенки.

 

2. Fit for a Princess


Специален дизайн за специални малки принцеси – табла от масивно дърво, имитираща силует на дворец. Розовите стени и аксесоари са задължителни.

 

3. Kid Friendly and Cozy


С това решение, което е базирано основно на безопасността, няма да имате никакви тревоги поне що се тонася до времето за сън. Таблата на леглото е гигантска плюшена възглавница, която освен, че е много мека, може да бъде често претапицирана в различни цветове или десени с приказни герои.

 

4. Letter Perfect


Интересно решение за тинейджърска стая, може да се сътвори миш-маш от букви, да се изпише име на група или отбор. Обемни букви могат да се направят или да се купят от повечето магазини за обзавеждане.

 

5. Utterly Posh


Абсолютно шикозна стая за малка дама, въпреки че вълнообразните мотиви са подходящи и за пораснали момиченца. Оранжево-жълто-розовата цветова схема не е толкова захаросана, колкото свежа и вероятно ще се хареса и на децата и на родителите.

 

6. Sleek Storage


Съвременно решения за тинейждър. Черната издължена табла, която предоставя място, на което да изложи най-ценните си вещи ще го зарадва. За да не бъде тъмен и тежък интериорът включете ярки искрящи тонове.

 

7. Map Quest Headboard


Във всяко дете се крие един малък изследовател, сигурни сме, че го знаете. В тази лесна за декориране стая децата са свободни да мечтаят за нови светове. Таблата не леглото може да се направи много лесно чрез декупажна техника, а след нея остава само да се подберат подходящи сини тонове за стените и текстила.

 

8. Write It Out


Ако детето вече има любима книжка, със сигурност ще се зарадва да открие откъс от нея върху стената на стаята си. Ако пишете красиво и имате подходящ дебел маркер няма нищо по-лесно от това да сътворите този тип декорация в детската стая. Имайте в предвид, че на приказните откъси им отива капризен курсивен шрифт, а като добавка към стенната декорация ще ви трябват мебели и аксесоари в кукленски стил.

 

9. Double-Duty Bookcases


И този дизайн е за пораснали деца, които обичат книгите. Зад леглото не е най-популярното място, на което се позиционират библиотеките, но според нас е много удачно и функционално.

 

10.Theme Friendly


Дизайн подчинен на дадена тема - в случая това е детската книга на Мадона "The English Roses". Цялата концепция е подчинена на сюжета на книгата, но спрямо своето дете всеки може да избере приказка, филм или герой, около които да изгради цялостият интериор на дестката стая.

Източник: Sgrada.com



Тагове:   интериор,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: remaxclassic
Категория: Бизнес
Прочетен: 329331
Постинги: 107
Коментари: 103
Гласове: 992
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930