Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2009 14:27 - Девет идеи за безплатна декорация
Автор: remaxclassic Категория: Хоби   
Прочетен: 5061 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 02.02.2016 14:59


 

Понякога за решаване на дадени интериорни проблеми е нужно съвсем малко усилие. Следващите няколко съвета ще Ви покажат как можете да решите “бюджетно” някой от тях:
1.    Нисък таван:
Това е често срещан проблем, а решението са дълги до земята завеси, най-добре с вертикално ориентирани шарки. Така стаята ще изглежда визуално по-висока

 

2.    “Студен” интериор:
Има такива неприветливи помещения, в които човек се чувства като натрапник, а не като господар на собствената си къща. Нищо не е в състояние да направи стаята толкова уютна, колкото огромна количество разноцветни възглавници.

 

3.    Бетонни стени:
Ако имате проблем с пробиването на дупки в стената, най-вероятно стената на която се опитвате да ги пробиете е бетонна. В подобни случаи е най-добре да подпрете на стената това, което първоначално сте искали да окачите на нея. Най-подходящи за целта са големи огледала или картини. Огледалата имат още едно предимство – създават илюзията за допълнително пространство.

 

4.    Липса на достатъчно аксесоари:
Извадете плодовете от хладилника, поставете ги в красиви стъклени купи и ги изложете на показ. Все пак изберете за целта дълготрайни продукти, за да не се налага да ги сменяте всеки ден.

 

5.    Сантиментален Плюшкин:
Ако сте от типа хора, които събират всички картички, получени по различни поводи и ги излагат на всевъзможни места в дома си, следващото предложение е за вас. Съберете всички картички в красиво плато и го оставете на някое видно и достъпно място – така ще бъдат винаги на разположение, когато искате да ги разгледате, без да задръстват всички библиотеки и рафтове в дома.

 

6.    Скучна декорация:
Защо да харчите излищни пари за еднотипна и скучна декорация, когато лесно и безплатно можете да сътворите впечатляващ акцент сами? Високи клони от бреза, подпряни артистично на стената са чудесна и най-вече необичайна декорация. Подредете още сухи клони и цветя във вазите, с които разполагате, за да получите водеща декоративна линия в интериора.

 

7.    Неудобни мебели:
Ако столовете в трапезарията се неудобни направете им декоративни възглавници в подходящ десен. По този начин печелите две неща – комфорт и допълнителен акцент в интериора. Хармонизирайте използвания текстил с този на завесите и останалите дамаски, ако има такива в помещението.

 

8.    Стари чаши:
В даден момент всяка къща се задръства от купища стари чаши от изпочупени комплекти, които вече не се използват за нищо. Не ги изхвърляйте, а ги включете в декорацията. Подберете няколко от тях, които са с подобен дизайн, групирайте ги върху красива табла или метално плато и ги използвайте като вази за полски цветчета.

 

9. Липса на достатъчно закачалки:
Поставка за вино върши чудесна работа, когато нямате достатъчно закачалки за хавлиите в банята или кухнята. Навийте хавлиите на рула, по този начин имате бърз достъп до тях, а като бонус получавате интересен декоративен ефект.

Източник: Sgrada.com



Тагове:   интериор,   декорация,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: remaxclassic
Категория: Бизнес
Прочетен: 329330
Постинги: 107
Коментари: 103
Гласове: 992
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930